Mødebooking med faste priser

Tm Telemarketing

 
3.56

Vores mødebooking foregår altid ud fra en klar aftale om, hvad det vil koste dig. Vælger du vores “no cure, no pay” løsning ved du nøjagtig, hvad prisen pr. møde, vi booker, er. Vælger du den mere traditionelle løsning, vil du imidlertid også have fuldt overblik over, hvad vores mødebooking vil koste dig. Det er ærlig telemarketing med gennemskuelige priser.

Prisen på vores mødebooking er fast i den forstand, at du altid kender den på forhånd, men den varierer efter, hvilken opgave, du ønsker udført. Derfor kan vi ikke oplyse en nøjagtig pris på mødebooking her på siden. Vi beder dig i stedet kontakte os for at høre mere om, hvad mødebooking skræddersyet til dit behov vil koste.

Vi er meget grundige i forberedelserne til vores mødebooking og derfor er vi også helt ærlige omkring, at det sjældent betaler sig at købe mødebooking, hvis du har under 100 emner, du gerne vil have os til at booke møder med. Så snart volumen skrues op, vil mødebooking til gengæld være en rigtig god forretning for de fleste.

Vores altid grundige forberedelse gør os til en stærk spiller på bl.a. det ellers svære marked for B2C mødebooking.