Outbound call center ydelser

Tm Telemarketing

 

Klassisk telefonsalg, hvor man ringer en potentiel kunde op, går også under navnet outbound og er den call center ydelse, vi har arbejdet med i længst tid. Vores callcenter har således mange års erfaring, hvilket viser sig tydeligt i de resultater, vi kan skabe, når vi ringer outbound.

Outbound – opkald til fremmede mennesker med henblik på at sælge – er noget, mange mennesker ikke bryder sig om. Hvis man ikke kan lide det, er der heller ikke de store chancer for at skabe gode resultater ved alligevel at forsøge sig med outbound. Lad i stedet et professionelt call center løse opgaven.

Vores call center medarbejdere elsker outbound. De får et kick ud af det hver gang det lykkes at sælge, at derfor er de topmotiverede. De kan skabe resultater, du kun tør drømme om. Resultater, der kan være altafgørende for din virksomheds vækst.

Hvis du foretrækker selv at lave salget til kunden, men gerne vil have hjælp til at komme i kontakt med de rigtige kunder, så se også siden om leadgenerering, der rykker.