Online marketing og rådgivning

Tm Telemarketing

 

Som call center får vi en unik forståelse af, hvad dine kunder efterspørger, hvordan man bedst sælger til dem og hvad man skal holde sig fra, når man laver markedsføring overfor dem. Det kan vi udnytte til også hjælpe dig med din online marketing.

Medarbejderne i vores call center er ikke bare gode til at tale i telefon: De er højtuddannede sælgere, som lynhurtigt danner sig en forståelse af, hvad der skal til for at sælge netop dit produkt. De er derfor nogle af de bedste rådgivere, du kan få, når det kommer til at optimere din online marketing og markedsføringsindsats generelt.

Udover at rådgive kan vi også håndtere dele af din online marketing for dig. Vi lægger ikke skjul på, at vores kernekompetence er call center arbejde, men mange af de mere rutineprægede opgaver kan du med fordel lade vores meget it-kyndige call center medarbejdere håndtere. Kontakt os for at høre nærmere.

Læs også om, hvordan vores gode forståelse af dine kunders behov gør vores call center til det oplagte valg som inbound call center.